Skovvej 12 B

Susan Malberg Albertsen

Jeg har i mange år arbejdet professionelt med masker, giganter, lanterner og lysfigurer på mange forskellige måder og niveauer. Når jeg har skullet slappet af har jeg lavet små ting, som feks stangdukker, figurer, crepeblomster, julepynt med mere.

Jeg arbejder med mange materialer og teknikker. Jeg kan vældigt godt lide at eksperimentere med nye materialer. Nogle af dem dropper jeg igen, andre følger mig. Det gælder feks skulpturlimen Paverpol, som jeg bruger i mange sammenhænge. Worbla, som er en bæredygtig  slags thermo”plast” baseret på savssmuld er min næste følgesvend. Den forsøger jeg for tiden at blive fortrolig med.

På vores Skovvejsdage kan jeg finde på at stille op med feks masker og småsager  som figurer og julepynt. Jeg ved ikke på forhånd hvad der sker.

Jeg fortæller gerne om min yndlingslegeplads MAGILA som har eksisteret siden 2018 og som nu er flyttet til Skælskør. Mine dygtige legekammerater og jeg bygger lysende figurer, giganter og masker med det mål at sende dem ud på gader og stræder for at skabe liv og glæde. Vi vil gerne udbrede kendskabet til denne særlige folkekunstneriske kunstform, og alle kan blive en del af arbejdet. 

www.maskelandet.dk

www.magila.art

Share This